Saturday, December 13, 2008

Gambar kali tok bertema random picture taken long time ago using a built in memory digital camera..

koJex dan siput
sleeping at waterfront before got "paw"by a stupid drunk boy..
tido edisi merdeka..
Farid LUCILLE lok!!!!!
Jimmy....
tok aku time mudak..


aku ngn luzman time mudak


effect camera digital..model KoJex
halem time mudak..haha.

haha...time dolok ne da camera kat tepon ka,camera Dslr mun ada time ya pun rega beribu2 errr..sik juak jauh beza dari rega nya knek tok,ooo...so,anyway,time ya,satu mega pixel dah kira cangih..ktk urg da nemu handy drive 64mb?haha..kmk urg da..haha..betapa kagum nya kmk urg time ya ngn teknologi yg cangih ya..kalah floppy disk..haha...dah rega nya mahal..haha...so,gamba d atas tok d ambik pake camera yg sik pat d upgrade memory nya..mun nak upgrade pun,paksa tuka cip dalam..haha...gamba2 tok di ambik time tahun 2000 camya la,kebanyakan gamba tok d ambik time aku lok suka lepak n main game CS kat cyber 4u...hehe..aku lok sidak VTF,rangking kmk urg lok kat C4 ya,no.1...hahaha..lamak dah ninggal CS..haha....kelak mun ada gamba lamak d kerugak ku gik,aku enkah gik..haha...klik kat gamba ya mun mauk nanga besar...haha..

4 comments:

Detogti said...

Hehe hensem juak aku mudak2 dolok owh...

Rusty said...

aok,mi,hensem..haha..sik da kau kiut..haha...kinek tok jak kau kiut..haha

Nerd said...

ahahaha ada jua pic ya aaha

AcHiKa said...

ada owg semangat merdeka eh~~sampe titonz pun ngan bendera ho din ho~~eehehe~~kmk da nemu handy drive 64 mb ya~~ p sik sanggup nak meli~~mahai la(time ya la)~~keh3