Tuesday, December 16, 2008

Doralin ku dah nikah....happy for her...


ari minggu ya tek aku,luzman,yus dan KojeX pergi nikah ida,or gelarannya d sekolah lok,Doralin...nya tok merangkap adik ku.dimana aku tok time sekolah lok digelar doremon,atau nama glamer ku time ya,Naj..hehe...NYA DAH NIKAH DAH!!!!!.happy la juak nya nikah.nama laki nya..errrr...ku lupak.bkn lupak pa,ku sik da kad jemputannya...kejut juak aku nya nikah dah..haha...sebelumnya jadi adik aku,da juak ati tok nak ngaco nya..p ya la,time ya,bnyk glk pikir..haha..so telepas la..p sik juak aku nak madah nyesal sik kaco nya..haha..cita lamak..
tok la muka aku lamak marek..haha..senyum kerang busuk aku..haha...sebelah aku ya la doralin..aku sik ingat gik bila gamba tok d ambik..p nang lamak la..zup-zap,dah nikah dah nya..berapa raya dah aku sik da g rmh nya..raya taun tok pun sik da juak aku g rmh nya..haha...
tok la gamba yang ku sempat ambik pake camera luzman,kerana camera ku pun gik kat KL,servis gik!!!!bkn pa,body nya begegar bila d on..pedap juak aku..sayang sik da gamba aku ngn pengantin baru..T T ...
p sempat la aku snap pa yg patut pake ku enkah lam tok....
so,anyway...wishes aku kepada adik ku,Doralin,semoga bahagia selalu n mun dah da anak kelak,mtk kmk jadi God father ...haha...

3 comments:

AcHiKa said...

aaa sian nengok baby ktk d sebis agik~~ hmm iyerr gamba apiz kamen eh~~ehehe neway happy to see ur doralin nikah~~best wishes for her~~ abg doralin gik bila?? haa jeng3

Rusty said...

errr...kmk ka?..gik mencari..haha..ya la baby mek servis gik.mun da sony center sitok nyaman kit.haha

Felicia F. Ramzi said...

nice pic..bloghopping ke blog tok dari blog azha..:)