Friday, January 2, 2009

New Year?dah lambat ka aku?haha?

GOOD BYE 2008...HELLO!2009..
oits! dah dua hari dah dalam tahun baru...kenapa aku taip dalam bahasa malaysia baku?sbb aku masih dalam demam YUNA..haha...dia memang best...suara dia memang layan..2 hari aku jadi paparazzi tak bertauliah tengok dia main gitar sambil menyanyi dengan suaranya yg germesik..haaaah..layan....sape2 yg tak da pergi boulevard malam tu,rugi la tak tengok dia perform..best da jak..haha...madi nanga tv d rumah sorang2..eh?naip bahasa sarawak gik dah..haha..orite,pa nak ku cerita ku sebenarnya tok..errrr...aaaa...tahun baru dah tok..2008,the good and the bad...the good of 2008..
tahun ya tek aku pat duit yg kira bnyk juak,nuka enjin moto ku dan molah nya jadi nya kinek tok.
meli camera,ambik gamba gigs,jumpa ngn sidak HUJAN,gambar ku masuk majalah JUNK walaupun sik gene2,p ya first time gambar aku masuk majalah,so bagi aku,ok la ya.
oh,aku start blogging,kinek tok da 3 blog yg d jaga,iaitu K.I.R, LUCILLE pun blog..kakya jadi photographer bagi ilovekch..terimak kasih uki merik peluang ngn aku ambik gamba pake enkah lam ilovekch!!.hahaha..sik lupak juak blog ku pun...
p yg paling best,sambut tahun baru bersama dengn YUNA!!!!!....ahaha...aku malam 31 tu,pergi ke kem permai,tengok,dengar dan ambik YUNA...tengok,aku tengok dia main gitar,sedap...aku dengar dia berlagu,adus,layan...aku ambik gambar dia,dia ambik gambar bediri sebelah aku,happy aku..ahaha...yey aku begambar ngn Yuna...


tok member ku nama Luzman begambar ngn Yuna juak..haha


sebelah kanan ku nama nya faiz,sebelah kerek ku joachim

Yuna main gitar..aduuuhhh..layannn

Nya belagu penuh perasaan

feel nya sampe melalui lagu nya..Yuna!!!!

pa azam tahun baru tok?jadi kaya,jadi berjaya..haha..kakya meli camera baru sigek gik..insyallah..the bad?errr...sik pat nanga butterfingers main,lom dak kaya,lom dak berjaya,kakya temu dan berkenalan ngn Pemusnah Hati..mun nya maca tok,sigek jak ku nak madah ngn kau,"Scew You!!"and last but not least "palat" dari Ah-Ti si tukang spray yang paw aku cat,kakya sik d primer nya kreta aku dan nya paw duit aku sampe aku lari bujet molah air cond dan tinted..swey you ahti!!!...haha..ya jak la the bad of 2008...tahun tok aku berazam juak nak g Kl nanga Yuna Perform agik.hahaha...so HAPPY NEW YEAR!!!!!!

5 comments:

Anonymous said...

waa mayuh na duit ktk?? bertempek2 jak~~ dah la ikat ngan getah gik ya~~ ehehe neway~~cute la Yuna~~nang ugi mek sik pegi boulevard ~~ p nya mlm bhaa susah la nak klua mlm~~~ uhuhu

adzzha said...
This comment has been removed by the author.
Nerd said...

Psstt Yuna Suka dgn mudin aihs.. :-P

Rusty said...

ya la achika...mun ktk pat kelua malam,kmk angkut ktk..haha...

Anonymous said...

haha, angkut kmk boleh sik? oi, aku lah makseh ngn kau, pelek da juak, aku nak madah mak seh tok, oi, mak seh oi! hahaha!

p.s-magazine renyok riya minggu tok kt beli o, k kt duak, sigek sorang, hehe.