Friday, January 30, 2009

Apa kata kau ya??!!

gambar hiasan kali tok,gamba abg ku..haha..(bro,boh manas ku enkah gamba kau)

friendster,facebook,atau mana2 sosial network kedak ya sa ku pake molah kawan...p da juak la individu tertentu tok,pake nya kelai ngn gerek nya.cam,ambik nok dah kuno friendster la(gik da ku),da la lam seminggu tok,selalu jak ku nanga kat bulitin empuan tok,sik puas ati ngn gerek nya,ngereco anok gerek nya.anok nya bla bla bla...dude,personal isu kedak ya nak,boh la d post lam friendster,tok betol jak d tangga urg lain.gine sa empuan ya,mun laki ya da sedara,kawan,adik beradik or mak n bapak nya pun da friendster n friend ngn empuan ya?sa nya,pa pikir sidak?cth la padah sidak kawan nya "napa nama kata si bla bla bla(nama samaran) tok,sik nya rasa aku tok sakit ati ka maca benda kedak tok,anok kawan ku?nya ingat nya pat simpati ka molah kedak tok?boh la padah ngn urg hal kedak tok.tol jatuh aik muka urg jak."..ya baruk kawan madah ya..mun adik beradik urg laki ya gik?sedara mara nya gik?..panas juak ati bah...mun aku kenak kdk ya,dah lamak dah ku tembak balit,kakya split.haha..sik da urg d dunia tok suka d anok dpn urg bah,wak ima tok tek lam friendster,p urg maca bah bulitin ya..mun rasa hubungan ya da masalah,bak bincang bah,mun rasa emo gilak,break jak sia,boh d hang on gik bah..love pa mun dah pande madah cam ya,love my ass..ya baruk begerek,lom dak nikah gik..mudah nak carik no 2..petunjuk dah d berik,pa tunggu gik,blah la lagik...
if you love your couple,and you want him/her to realize that she/he did wrong to you,do it personally,but not by bashing your boyfriend with the whole friend on friendster to see..coz a "FRIEND" might get angry you bashing his friend.

p/s ; ne nak sik masuk campo,pedap nanga kawan kenak anok kakya kedong dah ko post benda personal .mun rasa ko aku sik patut masuk campo,aku ok jak.p ya la ko post benda kedak ya,aku radak juak la..

11 comments:

nRqzHa said...

i noe sapa ya...heee..

Rusty said...

u know,i know la..haha...kedak naga menganas nya..haha

ShAf!xX said...

best li jak....hek2...pas tok nak post pasal anok-mganok jwak lah ehek. jejaga...ada urg sdang counter-attck. kta counter blit!

misz_atiey said...

hih~plek2 jak upa olah oO..
mena juwak padah tak ya..
ya kaie cara urg x meCed..
ermmm...btw...sowi mek nyeluut...hihi=)
salam Ziarah~

Rusty said...

ya la,misz_atiey,benda tok jadi kat kwn dirik pun,ya la sik puas ati ya..haha..salam ziarah ngn ktk juak..haha..oh,btw,post tok bkn pake ngepong glamer.bak kata yg bersalah..haha

Ukee said...

mun gya kita polah facebook group jak, haha~ p mena lah, sian eh, macam sik respek jak ngan laki, mun aku dipolah gya dapat juak terimak, tok kawan aku kenak, sian dowh~

Nerd said...

tedah.. tumpang bersedih jak la ngan kawan ku ya :-P

khairul onggon said...

frienster nok kuno kekekekekeke.. yupp nang tepat koh.. nektok facebook semua... :)

Rusty said...

ya la..facebook is the new friendster..haha

adzzha said...

sebab nya kunolah nya attack pakey facebook.. hahahaha

kenak sik polah ucapan dalam rancangan ujibakat cats fm jak... nganok jak lam radio, sak semua sigek sarawak tok tauk nya...

Rusty said...

nya sik pande make radio kali?ahahaha..